Biografie

Mijn naam is Nienke Wijnhoven.

Liefde voor muziek, is waar ik mee ben geboren. Ik kan me niet anders heugen, dan dat ik met mijn moeder mee ging kijken naar het bandje van mijn tante. Al op jonge leeftijd speelde ik zelf ook in een bandje en maakte ik kennis met het meerstemmig zingen. En tot op de dag van vandaag vind ik niets lekkerder dan tweede en derde stemmetjes meekleuren met de liedjes op de radio.

In 2018 deed ik mee aan The Voice of Holland, met een mooie bronzen medaille als resultaat. Het was een bijzondere ervaring. Ik maakte kennis met "het wereldje" en nam daar uit verschillende levenslessen mee. De belangrijkste van alles, dat de liefde voor muziek, zoals ik die meekreeg in mijn eerste levensjaren, belangrijk is om in ere te houden. Muziek is  immers wat me gelukkig maakt.

Op dit moment zijn we bezig met een theatershow "ode aan Adele". Hiermee brengen we een ode aan de songs, die me tijdens mijn ontwikkeling tot volwassen vrouw hebben bijgestaan.

Samen met Geert Keysers aan mijn zijde, schrijven we ook aan eigen songs. Met als doel dat de muziek die ik maak gaat spreken. Want die muziek dat ben ik. Er is geen andere manier om mij beter te leren kennen, dan via onze songs.