About

Performance

Optredens:

In 2018 ging ik na mijn deelname aan een talentenjacht, met een mooie bronzen medaille op zak, weer terug naar het echte leven. Voor heel even heb je het grootste podium wat je je maar kan wensen. Daarna is het keihard werken om jezelf op de kaart te zetten en te houden. 

Verschillende mooie optredens heb ik mogen geven op veelzijdige podia. Evenementen, feestjes, bruiloften en andere gelegenheden waren de plek waar ik mezelf verder heb kunnen ontwikkelen als zangeres.

Zo hebben we een band bij elkaar gezocht om live-optredens te kunnen geven. De live-band kunnen we van klein akoestisch, uitbouwen tot bigband. Ook kunnen er hele nieuwe arrangementen worden gemaakt voor speciale gelegenheden. 
Begeleiding

Zanglessen en workshops:
Mijn behaalde diploma als onderwijsassistente, het begeleiden van kinderen en (jong) volwassenen, ben ik gaan combineren met mijn passie voor muziek. Het sluit namelijk erg mooi aan, omdat zingen iets is waar je durf en moed voor nodig hebt. Wanneer je muziek maakt, stel je je namelijk erg kwetsbaar op. Hier probeer ik de kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan, weer door te geven. Door kinderen en (jong) volwassenen, door het creëren van een veilige en leerzame omgeving, de ruimte te geven zich muzikaal en emotioneel te ontplooien.
Singer-songwriter

Wat ik het liefste doe? 

Zelf liedjes schrijven. Eigen stukjes maken achter de piano, met daarbij teksten die recht uit mijn hart komen. Het is te gek om je eigen verwerkingsproces terug te zien en te horen in liedjes die je zo dierbaar zijn. Deze stukjes werk ik uit samen met mijn partner in crime; Geert Keijsers.

Perfectionisme is iets waar ik dankbaar voor ben, dat houdt me scherp. Maar tegelijkertijd kan te perfectionistisch zijn er voor zorgen dat een schijf- en productieproces lang kan duren. 

Mijn doel: Liedjes maken waar wij TROTS op zijn! Zodat we onze songs vol trots met jullie kunnen delen.